Facebook

Volg ons

Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor de bouw van de website melknatuurlijk.nl en de Melkvee Studieclub trainingen. Ik geboren en opgegroeid in Drenthe en verknocht aan deze schitterende provincie.

"Koeien in de wei, de aardappelen in het veld, wuivend graan, in het najaar alles geoogst de voren strak getrokken en verwachtingsvol op een nieuw voorjaar. Fietsen tegen de wind in langs de Drentsche Hoofdvaart en van de wind af terug waaien naar huis: ‘de Smilde’. Generaties lang hebben we ons best gedaan om dit landschap te ontwikkelen en te beheren en voor mij is het erg belangrijk om dit agrarische landschap, dit Drenthe, te bewaren."

Naast mijn betrokkenheid bij de Stichting Melkvee Drenthe, ben ik sinds 1993 eigenaar van het bureau Wija Digital Marketing in Hoogersmilde, waar ik verantwoordelijk ben voor E-strategie en implementatie. Wij houden ons iedere dag bezig met websites, webshops, zoekmachinemarketing, online advertising en social media voor diverse opdrachtgevers in Noordoost en Midden-Nederland en Noord-Holland. Ik doe waar ik energie van krijg en mijn grote hoeveelheid kennis en energie zet ik graag in voor de Stichting Melkvee Drenthe.

Wil je ook graag een mooie website of webshop om jouw producten te verkopen?

Neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Wija Koers

© 2019 MelkNatuurlijk