Facebook

Volg ons

Wat wij doen? We zorgen voor onze dieren, we zorgen voor de gewassen, bodem en omgeving. En dat mogen we doen in het prachtige Zwiggelte en omgeving.  We voorzien u graag van heerlijke en eerlijke zuivelproducten!           

Ik ben Geke Kleinsman-Enting. Samen met Ron en mijn schoonvader hebben we een melkveebedrijf in Zwiggelte. We zijn de eerste generatie die, sinds 2010, op deze plek boeren met 'melkvee roots' uit het Twentse Bentelo.  

De melk van onze koeien gaat naar FrieslandCampina en van daaruit de hele wereld over. De melk wordt in verschillende vormen aangeboden op de markt: (half)volle melk, karnemelk, drinkyoghurt, toetjes, babyvoeding, boter, ijs en ga zo maar door. Als u onze melk koopt, dan koopt u weidemelk. Onze koeien gaan in het voorjaar naar buiten, een heel spektakel waarbij de hele familie actief helpt: groot, klein, oud en jong. We werken met elkaar aan en in het bedrijf en dragen daarmee ook het merk "familiebedrijf". De betrokkenheid zit er van jongs af aan in, iets waar ik enorm om kan glimlachen en trots op ben.  

Onze passie? We hebben liefde voor onze dieren en de natuur; streven naar het beste binnen onze mogelijkheden samen met de dieren en de mensen die ons helpen. We delen die kwaliteit graag met u! We doen het voor onszelf voor u en voor onze volgende generatie(s). 

Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten, mensen te vertellen over onze boerderij en vooral het te laten beleven! We schrijven met een aantal veehouders iedere week een column in Midden-Drenthe Krant. Het is prachtig om de reacties van mensen te horen hierop. Ook de groep betrokken veehouders binnen dit initiatief is enthousiast en het is prachtig om elkaar te inspireren. 

Mijn passie deel ik graag. Via columns, social media maar het allerliefst met een wandeling over onze boerderij: beleef onze passie mee en kom gerust aan!  

Groeten Geke

                                                                                      

                                       

© 2019 MelkNatuurlijk