Facebook

Volg ons

Ik ben Wenda Bolhuis. Wij hebben een melkveebedrijf cq zuivelboerderij in het mooie Beilen. Samen met mijn man en onze 3 zonen zorgen wij ervoor dat het aan onze koeien niets ontbreekt.

Mijn ouders hebben ook een melkveebedrijf (en inmiddels een loonwerktak erbij). Omdat ik 2 broertjes heb hoefde in weinig te helpen thuis. Mijn hart lag bij de paarden. Maar daar je geld in verdienen... Ik heb in Zwolle Personeel en Arbeid gestudeerd. Een aantal jaren bij AB Oost, nu Abeos gewerkt. ( bloed kruipt waar het niet gaan kan) Na 5 jaar daar gewerkt te hebben, zelf een uitzendbureau gestart in de agrarische sector, ZZPay@Work. Een uitzendbureau in combinatie met 3 kleine kinderen en inmiddels de boerderij overgenomen van schoonouders heeft ervoor gezorgd dat er keuzes gemaakt moesten worden. Dus gestopt met de uitzendtak.

Stilzitten is niet mijn ding. Ik ben trots op onszelf en veehouders om ons heen, hoe liefdevol er wordt omgegaan met het vee. 24/7. Ik vond dat dit zichtbaarder moest worden. In 2019 gestart met een melktap bij de plaatselijke Jumbo. Door Corona gestopt met de melktap, maar overgegaan op flessen verkoop. Melk, yoghurt, vla, karnemelk en vruchtenyoghurt maken we. Niets zo leuk als wat lekkers maken van ons eigen product MELK! www.zuivelboerderijbolhuis.nl

En paardrijden doe ik heerlijk in mijn vrije tijd!

Facebook: Zuivelboerderij Bolhuis

LinkedIn: Wenda Bolhuis

Twitter: wendabolhuis

Instagram: Zuivelboerderij Bolhuis

© 2019 MelkNatuurlijk