Facebook

Volg ons

Wij zijn Henk en Joanne van Veldhuizen. Samen hebben we een biologisch melkveebedrijf, een zorgboerderij en boerderijwinkel. Deze kunt u vinden in Wapse, in de omgeving van het Drents-Friese Wold. Samen met onze vier kinderen wonen en werken we met veel plezier op ons bedrijf.
Op onze boerderij produceren wij melk en rundvlees op biologische wijze. De weidegronden om ons heen zetten we in voor de productie van biologisch melk en vlees. De koe ruilt! Van gras worden hoogwaardige ingrediënten gemaakt die geschikt zijn voor de mens. Het managen van dit proces is onze uitdaging en het delen ervan, daar worden we blij van!
Iedereen is welkom op onze boerderij. Wij vinden het belangrijk om onze producten te laten zien, proeven en toegankelijk te maken. Dit doen we in onze boerderijwinkel 'Natuurlijk lekker'. Hier kunnen klanten verse melk tappen en vlees kopen, dat afkomstig is van de eigen ossen. Deelnemers en/of bewoners van onze zorgboerderij helpen met de voorbereidingen van de winkel, zoals het plaatsen van bestellingen en het prijzen van de producten.
Op onze website vertellen we je graag meer over onze boerderij en onze werkzaamheden. www.boerderijdeveldhof.nl

   

© 2019 MelkNatuurlijk