Facebook

Volg ons

Wij zijn Aaldert en Ruth Middelwijk en hebben 3 kinderen.Sinds 2010 wonen wij op de boerderij. Dit melkveebedrijf hebben we overgenomen van de ouders van Aaldert. Hierbij zijn we de derde generatie die hier koeien melkt.

Hoeve Koning Willem III is een boerderij in Frederiksoord met een rijke historie op landbouw gebied. 200 jaar geleden is de boerderij gebouwd in opdracht van de Maatschappij van Weldadigheid. Tot de dag vandaag worden er koeien gehouden en is het uitgegroeid tot een modern melkveebedrijf.

Naast het melken van koeien kun je sinds 2021 overnachten in een van onze 4 luxe appartementen. In onze vierpersoons appartementen kunnen onze gasten meegenieten van het boerenleven en lekker wandelen en fietsen in de mooie natuur om onze boerderij.

Daarnaast kun je op de boerderij terecht voor rondleidingen over het melkveebedrijf hierin vertellen we alles over het historie van het bedrijf en de omgeving maar vertellen we ook graag over onze huidige bedrijfsvoering. Tijdens de rondleiding is er natuurlijk ook ruimte om even met de kalfjes te knuffelen kun je kijken hoe de koeien met behulp van een robot gemolken worden.

Welkom op onze boerderij!

Contactgegevens:

Hoeve Koning Willem III
Koningin Wilhelminalaan 64
8382 GD Frederiksoord.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hoevekoningwillem3.nl
0653267056
Facebook: @hoevekoningwillem3.nl
Instagram: @hoevekoningwillem3.nl

 

© 2019 MelkNatuurlijk